eksperten
Stallskriket har vært ledende på tipsmarkedet i over 25 år, spilt inn mange millioner og tatt kassa flere ganger. Et par eksempler er V5-kassa på Leangen (23. desember 2013, 432 000,- for innsats 1200,-) og V5-kassa på Jarlsberg (14. februar 2014, 873 000,- for innsats 900,-).  Disse viser at man ikke trenger å spille kjempedyrt for å vinne gode penger, og begge disse er andelslag satt på Eksperten.

Vi bestreber oss på å spille riktig i forhold til hestenes vinnersjanse, slik at du som kunde skal kunne gå i pluss i det lange løp. Hver eneste hest vi rangerer gir vi en prosentvis vinnersjanse. Dette er en tidkrevende og vanskelig oppgave, men det er i våre øyne det eneste som fungerer. Har man oversikt og kan faget – ja, da skal sjansen for å gå i pluss være gode. Og vi mener at vi KAN faget. Vi ser absolutt alle travløp som arrangeres i Norge. Vi noterer ned hver minste detalj, og dette føres inn i vårt enorme referatarkiv. Dette bruker vi lang tid på, alt i mellom 2-5 timer pr løpsdag, rett og slett fordi vi SKAL være best forberedt på tips.

Gjennom 25 år i bransjen har vi et enormt kontaktnett. Vi ringer daglig rundt til de aktive og ber om siste informasjon. Det gjennomføres et 100-talls telefoner hver eneste uke, til kusker/catchdrivere, trenere, amatørtrenere og stallansatte. I tillegg har vi et stort kontaktnett på sosiale medier, hvor vi også henter inn en god del informasjon.