Suksessen fortsetter

De siste årene har Stallskriket stort sett kun hatt små andelslag på Eksperten, til en billigere penge. Fra og med forrige torsdag, satte vi opp tre nye, faste system som vi spiller stort sett alle dager.

Storspilleren, Folkesystemet og SUPERsystemet. Det sistnevnte spilte vi med stor suksess, og hadde et solid overskudd på de første par årene som "Ekspert". Vi spiller etter spillbarhet, og kapper kanskje en hest vi har tippet først, om for eksempel vårt andre og tredjevalg er mer spillbart. Man må spille slik for å ha sjansen til å gå med overskudd på trav. 

Vi var i godt overskudd på systemene totalt sett før i går, og spilte i tillegg inn snaut 170.000 for ca. 13.700 kroner i går på Forus. Vi fikk V5 tre ganger og totalt 16 6'ere på V6-spillet fordelt på fire på Folkesystemet og 12 på Storspilleren.

Totalt har vi levert inn 18 system på de 6 dagene vi har spilt disse systemene. Vi har fått full klaff på hele 10 av systemene, hvorav ett på Folkesystemet, fem på Storspilleren og fire på SUPERsystemet. Alle systemene har overskudd: 

 - På "Folkesystemet" har vi spilt for ca. 23.500 og spilt inn 41.662.
 - På "SUPERsystemet" har vi spilt for ca. 29.500 og spilt inn 45.888.
 - På "Storspilleren" har vi spilt for ca. 39.000 og spilt inn 183.923.

Det gir en netto til våre andelskjøpere på ca. 179.500 kroner, og et overskudd på snaut 300%. 

På Bjerke i dag spiller vi to Storspilleren-system, da vårt første system ble utsolgt i går. 

Her er linker til våre system i dag:
Storspilleren
Folkesystemet
SUPERsystemet

Til alle våre systemspill bruker vi spilltjeneste.no. Det er et systemspill utviklet av svenske spillere, som er gratis å bruke. Man kan bruke både Poeng, Faktor, Utganger og ABC-system.