V75 Bonus: SISTE INFO

Hjertelig velkommen til LIVE-AFTEN fra Bjerke. Her vil alt vi får inn av siste info komme – trykk refresh (eller F5) i din nettleser, for at artikkelen skal oppdatere seg. De ferskeste sakene legger seg i toppen av saken.

Kl 18:50:
Varminger fra Ole Johnny Solberg:

V75-1: Etter å ha sett varming på 6 DA VINCI BR synes jeg den må på. Han så imponerende bra ut. Kveldens høydepunkt varmingsmessig så langt. Først og fremst hesten i mot favoritten. Begge må på.

V75-2: 1 INDIANA FORTUNA så grei ut. Kjørte lenge og vel. 4 HARMKE SCHERMER så det greit ut for. Typisk Love You-hest som fløy med hodet høyt. 8 STATE OF INDIANA var pigg i varmingen. Mina Amundsen var mest passasjer.

Da avrunder vi denne sesansen og lader om for løpsstart. Følg med på DENNE LINKEN, så kan du lese hva som skjer i løp for løp utover kvelden.

Kl 18:45:
Lars Anvar Kolle: JEG HAR FORHÅPNINGER
6 DA VINCI BR (V75-1)
er operert i halsen, men det ser ut som er vellykket. Alt er bra på det vi har sjekket. Formen er spørsmålet. Virker fin og trener fint. Gikk et 1.16-jobb på Jarlsberg sist onsdag. Jeg kommer til å kjøre med troen på min hest, så får vi se hvor vi havner hen. Jeg har litt forhåpninger, og jeg hadde trykker rødt på Hickothepooh hvis jeg hadde vært i «Vinn eller forsvinn».

2 DELICIOUS BABE (V75-2) er bra, men litt hissig og trives best i rygg, hvis vi kan spare speeden til slutt. Møter bra hester – sterke hester i grunnlaget. Håper på plass blant de tre.

7 DREAMY QUEEN (V75-7) er i bra form og var i bra form i fjor også på denne tiden. Sliter som vanlig med sportrekningen. Avhengig av tempo. Bra hester i mot, blant de 4-5, så er jeg fornøyd.

Tom Erik Solberg: JEG TROR HAN HAR EN SJANSE
7 ALWAYS ON TIME (V75-1)
var ikke som best sist, men varmet fint i dag. Hickothepooh imponerte sist, men det er et nytt løp og en annen distanse. Er hesten min på topp så tror jeg han har en sjanse. Vi kommer til å være med litt på startsiden.

10 STUMNE SCOTT (V75-5) er jevn og flink, men vinner ikke så ofte.

1 TANGEN FRIKK (V75-6) har trent bra. Sist han var ute var han tett i halsen. Tror ikke han har fart nok i beina til å kunne vinne.

9 MAKE ME (V75-7) var ute mot gode hester sist, kom ikke til sin rett. Formen er bra, men møter noen gode i dag også. Med klaff kan hun være trippelaktuell.

Kl 18:38:
Hans Chr Holm: JEG TROR PÅ TET
5 TALLAHASSEE (V75-1)
kjenner jeg lite til, men møter veldig tøff motstand synes jeg.

5 SOPHIA FRECEL (V75-2) ble alt for stri, både i varming og før løpet sist. Skuffet vel egentlig da, men brukte nok opp kreftene for tidlig. Normalt veldig rask fra start og må la henne gå. Det kan godt hende hun er i stand til å lede hele veien, men da må hun være roligere enn sist. Jeg tror på tet – løser veldig, veldig bra. Vi endrer varmingsrutinene i dag.

6 CC NOSTO (V75-7) er helt klart god nok, hvis han fungerer i travet. Men da må han være bedre enn sist. Har ikke fått noen siste info fra Steinar Holm, men jeg regner med han er i orden når han kommer til start. Enten er han veldig bra, ellers er han nok dårlig.

Anders Wolden: OPTIMALISERER UTSTYRET!
9 WILL PRINSEN (V75-5)
synes jeg de tre siste løpene har vært positive for. Formen er på vei, selv om han er i full sving med avlsarbeidet. Han er på gang og kommer til å gjøre en bra prestasjon. Han kan absolutt vinne løpet og optimaliserer med amerikanervogn og skoløs slik han gikk i fjor på sitt beste: Første gang i år.

4 ID UNDENIABLE (V5-5) er en kjekk hest med bra vilje. Han kan litt. Går han i trav, tror jeg han er et stykke fremme. Sist ble det bare rot. Spor fire er kanskje tungt å få en god start fra, men jeg tror han plukker en del hester til slutt.

Andre H Stensen: LIGGER LITT LAVT
1 HALMRAST BALDER (V75-3) er jeg spent på hvor mye har inne. Tror kanskje ikke han går på 1.30-tallet, men 1.32 kanskje. Han er ganske flink fra start, men jeg tror han går klart best i rygg. Vi får prøve å få en fin rygg, for da kan han speede fort til slutt. Best på speed så langt. Jeg synes ikke han er aktuell før man skal ha på 4-5-6 hester i dette løpet.

10 KOLBU KÆSJ (V75-6) sliter med de raske banene. Er mer sterk enn kjapp. Først aktuell et godt stykke uti.

Vidar Hop: TROR HAN ER VEL SÅ GOD BAKFRA
11 HICKOTHEPOOH (V75-1)
synes jeg varmet kjempefint. Var myk og fin, og han oppførte seg eksemplarisk. Vi satte på helstengt sist og ble litt for hissig. Tok i for mye da, men vi lot ham bare gå siden jeg følte jeg hadde den beste hesten. Han holdt stilen strålende helt inn. I dag blir det draskylapper – det blir lenge til han skal gå med helstengt igjen. Uheldige omstendigheter som gjorde at han galopperte i rygg. Egentlig føler jeg han er best bakfra. Jeg kjører i hvert fall for å vinne, så får vi ta det derfra om han er OGP-aktuell, eller ikke.

4 ALM JAKKEN (V75-3) smyger med til premie.

1 BELIEVE LA MARC (V75-4) stoppet opp da jeg dro ut fra lederryggen, men startet opp igjen. Hesten kjentes egentlig ut til å være i bra form. Sprint i dag, spor 1. Jeg synes han møtte bedre hester sist enn i dag. Vi prøver litt i dag!

9 ALM ELDEN (V75-6) har Kjell Vidar gjort en kjempejobb med. Står spennende til, men det er mange i løpet som kan være med. En av flere.

5 MONTEGO BAY (V5-5) er litt valpete og redd for sprut. Når man kommer helt oppi rygg går det fint. Litt på avstand så blir han mer kilen. Litt utur med i bildet, for normalt er han ikke så usikker. Et greit spor i dag, ganske rask ut. Håper han går feilfritt og kjemper i toppen.

Kl 18:28:
Olav Mikkelborg: UTEN SKO FORAN I KVELD!
10 MILLMAN (V75-4) tror jeg er i fin form. Har gått ålreite løp, og jeg synes kanskje han har et litt finere løp i dag enn sist. Sprint tror jeg er en liten fordel. Sannsynligvis blir det uten sko foran, og det er nok en fordel. Første gang i karrieren det prøves. Jeg tror han er med i toppen – solid trippelsjanse.

3 HELLIN FAXEN (V75-5) kom ikke til sin rett på Magnor. Står mer riktig til denne gangen. En god premie, kanskje en gardering. Uten sko foran – det har han ikke gått på lenge.

2 WISHMASTER (V5-5) har vært litt trøg i løpene. Tok ut litt av ørene sist, og da ble han for pigg. Han er mye bedre enn vist, og jeg har litt ambisjoner med ham i kveld.

Kristian Malmin: NORMALT VINNER HAN!
11 HICKOTHEPOOH (V75-1) er fortsatt lugn, god og rund, så han har ikke tatt skade av løpet sist. Andre forutsetninger nå, men det er en bunnsolid hest, så jeg mener han har en toppsjanse allikevel. I dag blir det draskylapper i motsetning til sist, siden det er annen rekke. Han ble litt for pigg sist. Normalt vinner han dette løpet.

1 INDIANA FORTUNA (V75-2) var veldig hissig sist. Jeg håper hun er mer regulerbar i dag. Har endret litt på utstyret og bitt, og vi får se om det slår positivt ut. Veldig fin kapasitet og er behandlet siden sist. Tet eller ikke får vi se an når løpet går, men plan A er å kjøre foran. Gikk 1.14 full vei sist og dro mye krefter ut av seg, så hun kjemper normalt langt fremme.

7 GULOMGOARRE (V75-2) fikk for langt frem sist. Håper og tror hun gjør et fint løp. Uten sko rundt om for første gang i kveld. Er nok mye rappere i dag, og hun kan være en luring!

2 DAYENNE LANE (V75-7) gikk 1.11 siste 1000 sist. Jeg burde satt opp tempoet litt tidligere, men jeg føler hun gjorde en sterk prestasjon og nærmet seg Red Bar til slutt. Det er en god hest, så det er ikke gitt at vi slår den, men jeg synes hun er seiersaktuell. Går optimalt utstyrt.

Kl 18:24:
Kjell Vidar Braaten: DRASKYLAPPER FOR FØRSTE GANG!
4 ALM JAKKEN (V75-3) har blitt bedre enn i starten, men sliter med viljen. Er utrolig rask. Vil han gå til mål, er han i toppen, men vi smyger med til premie. Draskylapper for første gang i dag.

9 ALM ELDEN (V75-6) veldig fornøyd sist, men han havnet langt bak. Fordel av 2100 tror jeg, selv om jeg tidligere har trodd det motsatte. Mange gode hester i mot, men hvis man dekker opp kan han være aktuell. Drahette på ham i dag for første gang. Det har vi prøvd i trening, og han har ikke reagert negativt på det i hvert fall.

Kl 18:19:
Arve Sjoner om sine sjanser: BLIR OVERRASKET OM HAN VINNER

8 HØIBY HÅKON (V75-3) har gått et par fine løp. Vært veldig usikker, så galoppen ligger på lur. 32-33 på distansen er omtrent det han kan.

12 STORM TEDDY (V75-6) er jeg spent på. Han har trent fint den siste tiden, men det har vært litt trøbbel med ham i vinter og slitt med ømheter. Han har ikke gått så veldig fort. Gått banejobb, men intet tempo å snakke om. Han er ikke spesielt satt opp. Travet fint sist jeg prøvde ham og fungerte fint, men mangler gjerne et løp eller to for å være på topp. Vi går med i rygger og kjører til slutt. Står vanskelig til mot hester som har vært i form over lengre tid. Umulig er det ikke å vinne, men jeg blir veldig overrasket. Ingen endringer utstyrsmessig.

Kl 18:17:
Adrian Solberg Akselsen om Hamre-sjansene: FØRSTE GANG I YANKEEVOGN!

3 JETSKE BEEMD (V75-2) var bedre på Jarlsberg sist enn første gang. Er behandlet siden det og trener på som hun skal. Synes at hun virker grei i trening, i hvert fall. Kapasitetsmessig i trening og sammenlignet med de andre løpshestene er hun veldig bra. Er litt hissig og vanskelig, så vi får se hva taktikken blir når bilen slipper. Ingen spesielle utstyrsendringer.

9 TIFFANY YELLOW (V75-4) kjentes veldig fin ut sist. Gikk et bra løp og spurtet sterkt da åpningen kom. Står fint til og trener bra. Får hun litt hjelp på veien, kan hun kjempe et stykke fremme. Gikk barfot foran sist og gjør det igjen. Første gang i yankeevogn.

Kl 18:15:
Kjetil Helgestad om sine sjanser: NY YANKEEVOGN TESTES!
7 ALWAYS ON TIME (V75-1) litt under pari på Åby sist. Var rullete og hadde ikke dagen. Mulig den steinharde banen må ta skylda. Vært normal hjemme etterpå. Pigg og vond å kjøre med hjemme i trening, og det er ofte et godt tegn på ham. Sporet er dårlig, og det høres ut som Hickothepooh skal kjøre igjennom lydmuren i dag. Vi kan enten kjøre til tet, eller kjøre i rygg. Men må ta det litt som det kommer. Hesten er bra, men har fått mye penger på seg. Vi kan ikke gasse med ham hver eneste gang heller. Han gikk med sko sist, men skal gå skoløs i dag. Ny yankeevogn i dag!

1 BELIEVE LA MARC (V75-4) gikk bra sist. Løste raskt fra start og satt bak tethesten. Da han skulle svinge ut i siste sving ville hun blitt to eller tre, hvis han hadde sittet der han satt. En hest vi vil kjøre i tet med i dag og teste henne der. Gått i yankeevogn før – gjorde ikke det sist, men vi har en ny yankeevogn i dag som hun skal teste ut.

4 TIN BALDER (V75-5) er det i første rekke premie som gjelder for.

6 TORD VIKING (V75-5) jakter premie, men er nok litt i feriemodus. Best om høsten og vinteren, men han kan kanskje overraske litt på en maks dag.

Kl 18:10:
4 HARMKE SCHERMER (V75-2)
har Høitomt kjørt 1.14 med en runde. En veldig fin hest de har klare ambisjoner med direkte i norgesdebuten.

Kl 18:06:
Strålende vær på Bjerkebanen. Sommerlig, varmt og fint. Rask bane i vente og topp forhold. Ca tjue plussgrader.

Kl: 17:58
For oss - merkverdig innsatsfordeling i V75-3. Vi har 47 % på 13 BRØDSJØ BRISA, og 11 % på 11 FRØKEN HELMINE. I spillet er det 56 % på Frøken Helmine og 21 % på Brødsjø Brisa. Sistnevnte var VESENTLIG bedre enn spillfavoritten, da de møttes på Momarken 18/4. En nydelig banker i våre øyne.

Kl 17:45:
Tipsansvarlig for kvelden, Claus Hagen, fikk fatt i Sven Olav Weberg tidligere i dag med siste nytt om 3 L'AMOUR BONANZA (V75-7). Han hadde følgende nytt å melde: 3 L'AMOUR BONANZA har fått to løp i kroppen nå etter pause og har vært solid begge ganger. Det har blitt litt lenge siden forrige start grunnet manko på løp, men alt virker bra i trening. Sporet ble fint og han er slett ikke dårlig fra start, men vi makser ham ikke med utstyr foreløpig. Dermed springer nok raske Red Bar forbi oss, men min hest er alltid solid til slutt. Håper og tror han skal kjempe der fremme, sier Sven Olav Weberg.

Kl 17:38:
Lise Marie Rudshagen, oppasser til dagens største favoritt, 11 HICKOTHEPOOH (V75-1), melder på Twitter at han har trent veldig fint siden det siste løpet. I dag blir det draskylapper og uten sko.