NYHET: Tips til svenske baner!

Nå kommer nyheten vi tror veldig mange har ventet på. I løpet av relativt kort tid, høyst sannsynligvis i løpet av siste halvdel av mai, er endelig svensketips på plass!

Vi ønsker å være din komplette tipsleverandør på nett. Vi har allerede et sterkt fokus på de norske omgangene, og vi har god, ekstern hjelp hva gjelder de norsk-svenske omgangene. Men nå kommer det også tips til svenske løp på fast basis her på www.stallskriket.no. Vi har knyttet oss til en meget habil tjeneste, som skal sørge for at du som DIGITAL ABONNENT (279,- per måned) kan lese tips til samtlige svenske baner det tilbys spill fra Norge til. Vi har også muligheten til å gjøre unntak, dersom det er større løpsdager, eller større løp i Sverige som Rikstoto ikke tilbyr spill til - rett og slett av nyhetens interesse.

Det vil egentlig si, at du som allerede er digital bruker, kommer til å mangedoble verdien på abonnementet ditt – uten å betale noe mer! Og sitter du og vurderer om du skal tegne et abonnement? Ja, da vil du få mye, mye mer for pengene!