Stallskrikets nye tipsmodell

I flere år har Stallskriket kjempet for å overleve. Vi er takknemlige for at dere kunder fortsetter å støtte oss på Stallskriket – dere er ekstremt viktig for oss. I begynnelsen av dette året har vi gjort en del forandringer i organisasjonen, noe som betyr at vi kan fortsette satsningen på tips til travløp både i Norge og i Sverige.
Veien videre for Stallskriket ledes av tipsansvarlig Claus Hagen. Som tidligere vil han by på tips og vurderinger her på stallskriket.no. Med Claus Hagen vil vi fortsatt gi våre kunder et gjennomarbeidet produkt til hverdagskjøringer på Østlandet (Bjerke, Momarken, Klosterskogen, Jarlsberg og Biri), samt V75 og storløpsdager. Digitalt superprogram og intervjuer vil være det samme til alt av kjøringer her til lands. 
I tillegg vil vi by på tipsspalter til Sørlandet, Forus, Bergen, Orkla og Harstad, samt lunsj-løpene. Samarbeidet med svenske Travtjänsten fortsetter som tidligere med analyser til V86-løpene på onsdager, samt til de rene V75-omgangene vi nordmenn deltar i. Trav og Galopp-Nytt sitt e-blad er fortsatt inkludert i ditt abonnement.