V65 Jarlsberg: Fredagens rubrikker

Blir det lettløst på Jarlsberg i kveld? Vi er inne på at det kan bli det og at gangefeltet kan brukes. Men da må man ikke glemme de dype objektene vi har på lager. De kan lage vei i vellinga!

V65-1: Jackson Avery in splendid isolation sist. Nå har han vist form i to strake løp. Med slike forutsetninger kan han vel ikke garderes?
V65-2: Ferske hester på farten. Her gjelder det å ha gjort grunnjobben og innhentet info på forhånd. Det har vi! Hvordan dette løpet skal løses føler vi oss rimelig klar på.
V65-3: Ocean Tilly blir nok klar favoritt her. Men er det så klart etter lang pause? Hvordan er treningsrapportene? Vi gir siste info!
V65-4: Endelig ute på riktig distanse! Dette kan ikke være annet enn en stor fordel for det store objektet i løpet som garantert ikke blir favoritt!
V65-5: Livi Power og Broadway Don har forhåndspillet. Men GLEM IKKE denne hesten her som har stabilisert seg noe og er i KRAFTIG utvikling!
V65-6: SPILLENØTT! Her henter vi noe fra dypet som kan krydre både vanlige bonger og samlebonger VOLDSOMT! Enorm form er observert i kulissene to ganger på rad. I forhåndspillet er denne ikke RØRT i det hele tatt!