V75 Bjerke: Tirsdagens rubrikker

V75-1: ID Duke of Lords fikk endelig en fortjent seier sist. Dårlig spor igjen og det varsles et defensivt opplegg. Dermed er det muligheter for SUPERSKRELLEN som overrasket oss voldsomt med en herlig avslutning fra køen sist!

V75-2: Bjørnemyr Klara fikk seiersrekken brutt sist. Er det en tendens, eller er det GRØNT igjen allerede nå?

V75-3: Broadway Don er bra, men kan være spinnvill. Disse prosentene kan ikke velsignes. Én hest i feltet synes vi så bedre ut enn på lenge sist. En viktig utstyrsendring gjør at vi har lyst til å løpe til lukene nå!

V75-4: En spillenøtt står for tur! Denne hesten har det gått gjetord om i lang tid, men resultatene har vært magre. Sist så vi imidlertid noe vi VIRKELIG likte. Ta rygg!

V75-5: Dette løpet har vi kjørt både på lillebaner og i flerfoldige badekar. Klar beskjed gis!

V75-6: Sigve HR er naturligvis god i dette løpet. Men han kan feile! Hvem blir tethesten i denne åpne startsiden? Der mener vi å sitte på fasit. Her kan bonger fyres over en lav sko!

V75-7: Et lite, men veldig spennende elitefelt skal kjøres. Hvem får tet? Hvem må ta jobben med å dra andresporet? Vi tror dødens-hesten vil få problemer med å vinne dette og har en klar teori på hvem det kan komme til å bli!