Kjære Stallskriket-abonnent!

Eierne av Stallskriket har kjøpt Trav og Galopp-Nytt AS. Begge virksomhetene samles nå i ett selskap. Det åpner for en stor-satsing på trav- og galoppsporten og spill på hest under navnet TRAV+. Vi samler ressursene, og vi får landets største tips- og analysemiljø med ni medarbeidere.  I tillegg får vi en stor redaksjon med journalister som skal produsere nyheter, reportasjer og fagstoff fra trav- og galoppsporten.

For å utnytte ressursene best mulig, og for å sikre den beste leveransen både til spillere og sportsinteresserte, vil vi gjøre noen endringer som skal komme alle abonnenter til gode.

Stallskriket.no skal bli den ultimate nettsiden for tips og spill. Her skal du finne den siste informasjonen tett opp mot løpene, de spennende objektene og de grundige analysene. Her vil vi også tilby Eksperten og andre spillformer. Trav og Galopp-Nytt vil være papirutgaven som inneholder oppstillinger for alle norske baner og V86 fra Sverige, tips og referater fra alle løp. Bladet vil komme tirsdag og torsdag. Tirsdag som en ren spill-utgave. Torsdag vil i tillegg inneholde nyheter, reportasjer og fagstoff fra trav- og galoppsporten.

Nettsiden tgn.no skal være en nyhetsside som formidler nyheter fra sport og spill gjennom det meste av døgnet. Her ligger også e-blad utgaven av Trav og Galopp-Nytt og nettsiden hestefakta, som inneholder historikk på alle løp og løpshester i Norge. Et unikt verktøy for spillere.

Hva innebærer dette for de som abonnerer på Stallskriket i dag?

Stallskrikets papir-abonnenter vil få tilgang til hele TRAV+ pakken ut 2021 uten ekstra kostnader. Det betyr at fra 16. mars får du automatisk Trav og Galopp-Nytt på papir og du får tilgang til stallskriket.no som før og tilgang til innlogging på tgn.no og hestefakta.no. Ordinær pris fra neste år vil være 449 kroner i måneden.

Stallskrikets digitale abonnenter får den samme pakken minus papir-utgaven av TGN.

Det er vårt mål - og håp - at dette blir tatt godt imot av Stallskrikets abonnenter. Stallskrikets dyktige medarbeidere vil fortsatt bidra med sine tips og analyser, men gjennom nye kanaler og i samarbeid med kolleger i et høykvalitets analysemiljø.