Full klaff i første Stalltips-spill

ANNONSØRINNHOLD

En kvinne i 30-årene fra Stavanger prøvde Stalltips for første gang sist lørdag. Resultat: Syv riktige vinnere og 50 000 i gevinst.

Siden Stalltips ble lansert i midten av oktober har mange Stalltips-spillere opplevd å vinne. Sist lørdag var det tre Stalltips-spillere som kunne juble for syv riktige vinnere, og over 50 000 i gevinst. Blant disse var en kvinne i 30-årene fra Stavanger.

- Dette var moro. Jeg satt og så i en nettavis da jeg fikk øye på Stalltips-annonsen. Jeg synes det så spennende ut. Jeg har ikke spilt tidligere, men dette var laget for oss som ikke har så mye peiling på spill på hest. Jeg registrerte meg og spilte en Stalltips til V75 på 200 kroner. Jeg fikk en SMS etter løpene var ferdige og kunne følge resultatene løp for løp. Veldig spennende, syntes den nybakte vinneren.- Pengene kommer godt med
Som så mange andre så står nå Stavanger-kvinnen uten jobb på grunn av vanskelighetene i næringslivet under Korona-pandemien. - Pengene kommer godt med i en vanskelig tid, forteller den glade vinneren.

Lørdag er det V75 med Gulljackpot på Klosterskogen travbane i Skien. Det betyr at en eventuell alenevinner kan kvittere ut 18 millioner kroner*. Finn ut mer om Stalltips og spill her

*Les mer om vinnersjanser